Дослідження шляхів автоматизації перевірки виконання практичних завдань в локальному віртуальному оточенні користувача. Розробка архітектури системи - Тіщенко, В. В. (My University, 2024)
Мета роботи – дослідження та розробка архітектури системи для автоматичної перевірки виконання практичних завдань, виконаних студентом в локальному серидовищі. Досліджено шляхи автоматизації перевірок практичних завдань. Розроблена система, що дозволяє студенту виконувати практичні завданні на віртуальній машині в локальному серидовищі, що запобігає засмічуванню його основної робочої машини.
Keywords: розробка архітектури системи; автоматизація перевірки виконання практичних завдань; віртуальне оточення користувача