Дослідження методів оцінки вартості ресурсів для реалізації ІТ проектів - Карпушенко, О. О. (My University, 2021)
Метою даної роботи є дослідження методів оцінювання вартості та створення модифікованого методу оцінювання вартості ІТ-проектів на початкових стадіях його життєвого циклу, який має бути більш ефективним, ані ж існуючі методи та виконувати оцінювання робіт більш оптимально. Об’єктом дослідження в рамках магістерської кваліфікаційної роботи є процес оцінювання вартості ІТ-проектів на початкових стадіях його життєвого циклу. Предметом дослідження являються методи оцінювання, які використовуються в процесі оцінювання вартості проектів і використовуються інформаційними системами. Теоретичними результатами дослідження є описи та схеми алгоритмів модифікованого методу оцінювання вартості ІТ-проектів. Практичними результатами є використання модифікованого методу оцінювання вартості ІТ-проектів на практиці за допомогою web-додатку. Новизна дослідження полягає в дослідженні та розробці модифікованого методу оцінювання вартості ІТ-проектів, розробці алгоритмів його реалізації, а також автоматизації процесу його реалізації
Keywords: вартість проекту; інформаційне забезпечення; методи оцінювання іт-проектів