Розробка модуля «Моніторинг та аналіз ефективності акційних заходів» інформаційної системи продуктового магазину - Боровик, П. К. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження виступає продуктовий магазин. Об’єктом розробки є модуль «Моніторинг та аналіз ефективності акційних заходів», що є частиною інформаційної системи мережі продуктових магазинів. Метою розробки модуля «Моніторинг та аналіз ефективності акційних заходів» інформаційної системи продуктового магазину є підвищення оперативності та обґрунтованості управлінських рішень шляхом автоматизації процесу проведення акційних заходів, забезпечення своєчасного аналізу їх результативності, інтеграції з існуючими обліковими системами, а також підвищення точності оцінки ефективності заходів і зручності формування звітної інформації для керівництва. Методами дослідження є системний аналіз, системний підхід та методи структурного аналізу, методи функціонального моделювання, методи моделювання реляційних баз даних. В результаті проведення передпроєктного аналізу були створені діаграми бізнес-процесів, після аналізу організаційної структури були створені схеми організаційної структури. Також розроблені елементи математичного, інформаційного, програмного, технічного забезпечень, а також User Experience (UX) та User Interface (UI) рішення.
Keywords: акційний захід; продуктовий магазин; керуючий магазином