Підвищення ефективності оперативного управління поліграфічним підприємством за допомогою АСУП - Чеботарьова, І. Б.; Бойко, А. О. (Ascona Publishing, 2018)
Метою даної роботи є підвищення ефективності оперативного планування виробничого відділу поліграфічного підприємства «Юнісофт» за допомогою розробки засобів адаптації під типові технологічні процеси поліграфічного підприємства, а також за рахунок налаштування певних параметрів автоматизованої системи управління поліграфічним підприємством ASystem, впровадженої на виробництві.
Keywords: поліграфічна галузь; оперативне планування; ASystem