Положення про репозиторій Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr KhNURE» - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Положення про репозиторій Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr KhNURE» (далі – Положення) розроблено з урахуванням засад Цивільного кодексу України, Законів України «Про бібліотеки і бібліотечну справу», «Про видавничу справу», «Про авторське право і суміжні права», «Про електронні документи та електронний документообіг», «Про захист інформації в автоматизованих системах», Рекомендації комісії (ЄС) 2018/790 від 25.04.2018 щодо доступу до наукової інформації та її збереження, Статуту Харківського національного університету радіоелектроніки (далі – ХНУРЕ, Університет), Положення про наукову бібліотеку ХНУРЕ, норм чинного законодавства та інших нормативно-правових актів Університету.
Keywords: репозиторій; положення про репозиторій; нормативно-правовий документ