Дослідження методів цифро-аналогового перетворення для відтворення механічних коливань за допомогою програмно-апаратного комплексу - Даниленко, С. Д. (My University, 2022)
Об’єкт дослідження – відтворення цифрової звукової інформації. Мета роботи – розробка програмно-апаратного комплексу для перевірки гіпотези про можливість альтернативного способу передачі звукової інформації. Методи розробки базуються на таких технологіях як JavaScript, Arduino, nodeJS, npm, HTML5, CSS3, jQuery. Результатом роботи є перевірка гіпотези з використанням створеного програмно-апаратного комплексу та алгоритму перетворення звукових хвиль для передачі звукової інформації за допомогою впливу повітряних потоків, утворених вентиляторами, на тіло (шкіру) людини
Keywords: апаратна платформа ARDUINO; вентилятор; відтворення; звук; перетворення Фур'є; програмно-апаратний комплекс; спектроаналіз; цифро-аналогове перетворення