Аналіз роботи з штучними інтелектами - Проценко, Д. Є. (ХНУРЕ, 2025)
У роботі основну увагу було приділено аналізу, порівнянню штучних інтелектів та підключенню безкоштовної моделі у свій проект. Було розглянуті популярні моделі ШІ, порівняно функціонал та популярність серед користувачів.
Keywords: порівняння штучних інтелектів; популярні моделі ШІ