Проєктування елементів корпоративної ідентифікації для кафе-кондитерської «Bunny Bake» - Ніконова, А. Ю. (My University, 2023)
У даній кваліфікаційній роботі було спроєктовано елементи корпоративної ідентифікації для кафе-кондитерської Bunny Bake. У пояснювальній записці представлений огляд кроків та процесів, які були виконані при розробці елементів фірмового стилю для компанії. Метою кваліфікаційної роботи є проєктування елементів корпоративної ідентифікації для кафе-кондитерської Bunny Bake, а також дослідження технологій, що використовуються для їх розробки та виготовлення. Результатом роботи є створення ефективного фірмового стилю Предметом дослідження є технологічний процес створення кожного елемента корпоративної ідентичності. Було проведено детальний аналіз поставленого завдання на розробку, окрема, визначено вимоги та обсяг роботи, виконано дослідження літературних джерел, проведено розробку технічних характеристик елементів фірмового стилю. Також було описано розробку схеми технологічного процесу виготовлення виробів, розглянуто різні способи друку. Зроблено вибір програмного забезпечення, описано процес створення елементів. Описано процес розробки анімаційного ролика та проаналізовано економічну складову проєкту, включаючи оцінку вартості розробки елементів фірмового стилю та прогнозовані економічні показники.
Keywords: кафе-кондитерська; фірмового стилю для компанії