Автоматизація індетифікації вантажів на бондових складах - Кривенко, Д. (ХНУРЕ, 2024)
Робота розглядає впровадження автоматизації на бондових складах для покращення обліку та зберігання товарів, зокрема через використання RFID, QR-кодів, роботів, конвеєрних і автономних систем. Це дозволяє знизити помилки, скоротити час обробки та витрати. Як напрямок для подальших досліджень запропоновано розробку програмного забезпечення для автоматизації митних процедур і логістики
Keywords: бондові склади; складська логістика; RFID; QR-код; конвеєрна система; сортувальна система; митні процедури