Ефективне споживче пакування - Сабадаш, В. О.; Бізюк, А. В. (ХНУРЕ, 2022)
Щоб зрозуміти як створити ефективне споживче пакування – в даній роботі було висвітлено проблеми сучасної упаковки, проаналізовано ринок пакувальної продукції в Україні. Наведено варіанти рішення цих проблем, шляхом вдосконалення та покращення упаковки у виробництві та при створенні оригінал-макету, задля досягнення конкурентоспроможності та ефективності пакування.
Keywords: пакування; ефективність пакування