Дослідження методу розроблення медичної інформаційної системи з використанням об’єктно-орієнтованого подання - Магомет, А. В. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є процес розроблення об’єктно-орієнтованої моделі медичної інформаційної системи. Метою дослідження є розроблення об’єктно-орієнтованої моделі та прототипу користувацького інтерфейсу медичної інформаційної системи. Використано методи об’єктно-орієнтованого подання. Проведено дослідження моделей життєвого циклу та їх етапів. Досліджено методи проєктування інформаційних систем, виявлені їх переваги та недоліки. У результаті роботи здійснена розробка моделі системи та інтерфейсу медичної інформаційної системи у програмі проєктування прототипів Figma.
Keywords: граф інформаційної структури; прототип інтерфейсу; об’єктно орієнтоване подання; медична інформаційна система; життєвий цикл; об’єкти автоматизації