Розробка та дослідження методу для моніторингу дій учасників онлайн-конференцій на основі аналізу відеопотіку - Ардасов В. А. (My University, 2022)
Об’єктом дослідження є відеопотік учасників сесії відео конференції сервісу онлайн-конференцій. Метою дослідження є розробка методу для моніторингу дій учасників онлайн-конференцій на основі аналізу відеопотіку. Використано методи глибоких нейронних мереж. Проведено дослідження методів детектування обличчя, верифікації, емоцій на основі методу характерних точок, кісті руки, та аналіз отриманих даних. Досліджено метод моніторингу дій учасників сесії онлайн відео конференції. У результаті дослідження розроблений програмний застосунок SmartGuard.
Keywords: детекція обличчя; верифікація; розпізнання емоцій; детектування жестів руки; SmartGuard