Інформаційно-методичне забезпечення оцінки гнучкості інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства - Полозова, Т. В. (Видавничий дім " Гельветика", 2014)
Запропонований показник може бути використаний як кількісний індикатор гнучкості інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства у часі та просторі. Збільшення значення даного показника у динаміці буде характеризувати позитивну тенденцію на шляху адаптації та реагування підприємства на інноваційно-інвестиційні процеси.
Keywords: інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства; гнучкість інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства; оцінка гнучкості; коефіцієнт гнучкості