Інноваційний розвиток вищої освіти україни: методологічний аспект аналізу - Клімова, Г. П. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2013)
Представлено теоретико-методологічний аналіз інноваційної діяльності у вищій школі, проаналізовано концептуальні основи парадигми інноваційного розвитку вищої освіти, розглянуто структуру інноваційного процесу в сфері вищої освіти України. // The theoretical and methodological analysis of innovation activity in higher education is presented, the conceptual foundations of the paradigm of innovative development of higher education are analyzed, the structure of the innovation process in the field of higher education in Ukraine is analyzed.
Keywords: інноваційна діяльність; парадигма інноваційного розвитку вищої освіти; innovation activity; paradigm of innovative development of higher education