Роль кожного покрова животных в лечении больных диспепсией особей информационным электромагнитным излучением - Гузенко, В. В.; Чугуй, Е. А. (ХНУРЕ, 2020)
Методи лікування тварин здійснюються шляхом впливу інформаційного електромагнітного випромінювання на біологічно активні точки (БАП) шкіри тварин. До переваг методу можна віднести простоту процедури, економічність, відсутність алергічної реакції або будь-які інші ускладнення. Також виявилося, що метод може доповнювати чи замінювати багато медикаментозних терапій
Keywords: шкіра тварин; терапія; біологічно активні точки