Аналіз хмарних сховищ для зберігання цифрового контенту фахових видань - Нерода, Т. В.; Гаращук, І. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Зберігання цифрового контенту фахових видань має велике значення для гарантування доступності, довговічності і цілісності наукової інформації. Цей процес відіграє ключову роль у забезпеченні можливості перегляду, використання та цитування отриманих результатів, що є важливим для розвитку наукової спільноти та збільшення її знань. Накопичення цифрового контенту також дозволяє зберегти історичну спадщину та документувати науковий прогрес для майбутніх поколінь.
Keywords: видання; контент