Оцінка завадозахищенності вторинних систем спостереження повітряного простору - Маленко, Д. А.; Обод, І. І. (НТУ «ХПІ», 2019)
Проведено оцінку завадозахищеності вторинних систем спостереження повітряного простору, запропоновано метод її підвищення.
Keywords: система спостереження повітряного простору; вторинна система спостереження; повітряний об'єкт; завадозахищеність