Інтерактивний університетський веб¬форум: реалізація та безпека - Мелешко, Д. Д. (My University, 2025)
В результаті проведеної роботи, було описано процес створення веб форуму, описано технологій, створено серверну та клієнтську частини проєкту, налаштовано політики CORS, створено ER модель бази даних, створено та налаштовано авторизацію й аутентифікацію користувачів, створені ролі для викладачів, старост та звичайних студентів, з різними правами доступу, забезпечена безпека даних користувачів, створено необхідний функціонал для роботи форуму, розгорнуто проєкт в інтернет, надано код проєкту та проаналізовані можливі шляхи вдосконалення проєкту.
Keywords: інтерактивний веб¬форум; створення веб форуму; авторизація користувачів; аутентифікація користувачів