Деякі аспекти математичного моделювання нестаціонарних процесів м’язової активності - Прасол, І. В.; Дацок, О. М.; Єрошенко, О. А. (My University, 2021)
Проблема забезпечення високого рівня адекватності моделей в біосистемах ускладнена тим, що реальні процеси і об'єкти переважно є нестаціонарними, тоді як теорія і практика їх моделювання все ще орієнтована на стаціонарні процеси та спрощені електричні моделі, орієнтовані на кола зі сталими або змінними параметрами.
Keywords: м'яз; м’язова активність; електростимуляція