Технологія збільшення життєвого циклу акумуляторної батареї для автономного ходу міського електротранспорту - Гайдамака, В. В. (My University, 2022)
Об’єктом дослідження – є технологія розробки акумуляторної батареї міського електротранспорту зі збільшеним життєвим циклом. Метою даної роботи – є розробка технології збільшення життєвого циклу акумуляторної батареї міського електротранспорту. Предметом дослідження – є міський електротранспорт. Для виконання роботи було використанно статистичний метод дослідження. В ході виконання атестаційної роботи було виконано аналіз існуючих технологій по збільшенню життєвого циклу акумуляторної батареї, проведено аналіз конструкцій акумуляторних батарей та розроблено методи технічних операцій по збільшенню життєвого циклу акумулятроної батареї міського електротранспорту.
Keywords: міський автотранспорт; акумуляторна батарея; життєвий цикл