Комплексне дослідження методів програмної спеціалізації для графічних процесорів - Стребков, Г. С. (My University, 2020)
В результаті роботи здійснена програмна реалізація алгоритмів для перевірення швидкодії графічних процесорів та випробувано різне обладнання для перевірки його швидкодії
Keywords: методи програмної спеціалізації для графічних процесорів; робота центрального процесора; розпаралелювання; швидкодія графічних процесорів