Дослідження моделей і методів оцінювання вартості ІТ- проектів на початкових стадіях його життєвого циклу - Коптєв, О. О. (My University, 2020)
Метою даної роботи є дослідження методів оцінювання вартості та створення модифікованого методу оцінювання вартості ІТ-проектів на початкових стадіях його життєвого циклу, який має бути більш ефективним, ані ж існуючі методи та виконувати оцінювання робіт більш оптимально.
Keywords: вартість проекту; інформаційне забезпечення; методи оцінювання іт-проектів