Розробка веб-сайту «VR у нинішньому світі» компанії SKILLUP - Калугін, Н. Д.; Вовк, О. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
Розглянуто процес створення інформаційного web-видання про пошукові системи. Проаналізовано цільову аудиторію та аналоги. Визначено основні вимоги до створення сайту та шляхи реалізації проекту з дотриманням цих вимог.
Keywords: цільова аудиторія; web-видання