Електрична тягова система електромобіля - Гуртовий, М. Ю.; Сліпченко, М. І.; Письменецький, В. О. (ХНУРЕ, 2014)
Корисна модель належить до електричних тягових систем транспортних засобів з живленням від автономних джерел енергоживлення. Може використовуватися в індивідуальному та громадському транспорті.
Keywords: транспортні засоби; електромобіль; електричні тягові системи