Розробка оригінал-макету брендбуку для некомерційної студентської організації "Рушай!" - Чугай, С. О. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена створенню оригінал-макету брендбука для некомерційної студентської організації «Рушай!». У процесі роботи проаналізовано наукові джерела, визначено ключові елементи фірмового стилю, розглянуто приклади брендбуків. Сформовано технічну характеристику видання, розроблено технологічну схему, обґрунтовано вибір обладнання, способу друку та програмного забезпечення. Значну увагу приділено візуальній частині: створено логотип, підібрано кольорову палітру, шрифти й модульну сітку. Макет підготовлено з урахуванням вимог до переддрукарської підготовки – виконано спуск шпальт і технічні операції. У фінальній частині роботи проведено економічні розрахунки: визначено витрати на виробництво, собівартість одного примірника, а також розраховано беззбитковий обсяг накладу. Результатом стало повноцінне видання, що відповідає технічним і естетичним вимогам і може ефективно застосовуватись у практичній діяльності організації.
Keywords: брендбук; друковане видання; оригінал-макет; друкарське обладнання; верстання; рекламне видання