Методи та моделі Text Mining в задачах аналізу проектної документації - Гулько, Д. І. (ХНУРЕ, 2019)
Об'єкт дослідження – процесси обробки проектної документації за допомогою методів штучного інтелекту. Предмет дослідження – алгоритми Data Mining для обробки та роботи із текстовими документами. Мета роботи – застосування методів класифікації з метою автоматтизації процессу визначення доменної області проекта. Методи дослідження – використання методу Naive Bayes для обчислення вірогідностей приналежності об'єкта до тієї чи іншої предметної області.
Keywords: проектна документація; проектний план; проектний менеджмент; naive bayes; text mining