Методи забезпечення функціональної стійкості розподілених програмних систем - Маркін, М. В. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є збільшення надійності та відмово стійкості розподілених програмних систем шляхом розробки моделі та методу забезпечення функціональної стійкості. У ході виконання атестаційної роботи досліджено існуючі засоби забезпечення надійності та відмово стійкості розподілених програмних систем; розроблено модель забезпечення функціональної стійкості розподіленої програмної системи, метод забезпечення функціональної стійкості розподіленої програмної системи, макет програмних засобів підтримки функціональної стійкості розподіленої програмної системи для систем електронної комерції.
Methods of Providing Distributed Software Systems Functional Stability
Keywords: програмна система; функціональна стійкість; розподілені комп'ютерні системи