Моніторинг службово-бойової діяльності підрозділу сил охорони правопорядку - Козлов, Ю. В.; Новикова, О. О. (Академія внутрішніх військ МВС України, 2017)
Моніторинг службово-бойової діяльності підрозділу сил охорони правопорядку.
Keywords: моніторинг службово-бойової діяльності; службово-бойова діяльність; охорона правопорядку