Дослідження моделей і методів менеджменту Data Science IT-проєкту з метою SEO-оптимізації контенту - Шептуха, О. Р. (My University, 2023)
Метою роботи є дослідження моделей та методів менеджменту DataScience-проєктів з метою оптимізації веб-контенту задля допомогою SEO-методів. Об'єктом дослідження є DataScience-проєкт, спрямований оптимізацію веб-контенту, у якому приймала участь IT-команда. Предметом дослідження є моделі та методи менеджменту DataScience-проєкту, включаючи такі методи, як водоспадна модель, Agile, Scrumта Kanban, а також SEO-методи оптимізації веб-контенту. Теоретичними результатами дослідження є описи удосконаленої моделі управління DataScienceпроєктами. Практичними результатами, є впровадження удосконаленої моделі управління DataScienceпроєктами в IT-проєкт, та приведені результати покращення ефективності. Новизна дослідження полягає у вивченні існуючих моделей та в розробці, на підставі отриманої інформації, удосконаленої моделі управління DataScienceпроєктами.
Keywords: візуалізація даних; оптимізація контенту; управління проектами