Т. 8 : Конференція "Гуманітарні аспекти становлення інформаційного суспільства" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2019)
Для науковців, викладачів, практичних працівників, студентів, а також широкого кола читачів, які цікавляться цією проблематикою. Відповідальність за зміст поданого матеріалу несе його автор
Keywords: інформаційна система; становлення інформаційного суспільства