Дослідження ефективності використання систем зберігання даних для CMS платформ - Слива, Є. К. (My University, 2021)
Мета атестаційної роботи – розробка та аналіз програмних утиліт, що надають можливість оцінювання СУБД та їх характеристик які використовуються у системах управління контентом. Методи розробки – методи проектування додатків для систем розпізнавання образів, методи об’єктно-орієнтованої розробки, методи розробки, базовані на функціональному підході, методи розробки розподіленої інформаційної системи. Результати кваліфікаційної роботи – програмні засоби – утиліти . Програмні засоби призначені для аналізу характеристик ефективності інформаційної системи які використовують CMS платформи. Аналітична оцінка ефективності різних СУБД які інтегровані в системи керування контентом. Область застосування – аналіз систем управління базами даних, надає можливість обрати найбільш ефективнішу систему зберігання даних для системи управління контентом
Keywords: система управління базами даних; система керування контентом; розробка компонентів; веб-сервер; балансувальник навантаження; кешування