Розробка програмного засобу експрес-діагностики емоційного стану дітей шкільного віку - Павлова, Н. В. (Дніпро, 2020)
В тезах доповіді з метою дослідження емоційного портрета школярів за допомогою впровадження різних верифікаційних методик, пропонується розробка програмного засобу експрес-діагностики психоемоційного стану дитини шкільного віку.
Keywords: стан емоційний; експрес-діагностика; програмний засіб