Виявлення загроз в комп’ютерних мережах на основі нейромережевого підходу та штучних імунних систем - Торубара, О. А. (My University, 2024)
Метою роботи є дослідження методів виявлення загроз в компю’терних мережах використовуючи нейромережевий підхід. Методи дослідження- проведення аналізу літератури, попередньо проведених робіт на цю тему та практична реалізація проекту. Об’єктом дослідження є методи виявлення загроз в комп’терних мережах на основі нейромережевого підходу та методів машинного навчання. Предметом дослідження є алгоритми для класифікації та визначення мережевих загроз, що засновані на виділенні критеріїв властивостей для глибокої нейронної мережі.
Keywords: нейромережевий підхід; метод виявлення загроз