Інформаційні системи та технології - (:unkn) unknown (Друкарня Мадрид, 2020)
Збірник містить матеріали статей Міжнародної науково-технічної конференції з проблем сучасних інформаційних систем та технологій. Матеріали представляють інтерес для фахівців, науковців і аспірантів, діяльність яких пов’язана з розробкою та впровадженням сучасних інформаційних систем і технологій.
Keywords: матеріали конференції; ІСТ