Реформування бюджетного процесу на місцевому рівні в Україні - Дмитрик, О. О.; Токарєва, К. О.; Смичок, Є. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2017)
У статті розглянуто проблеми реформування бюджетного процесу в Україні на місцевому рівні. На підставі аналізу нормативних актів, які регулюють запровадження партисипаторних бюджетів, наголошено на необхідності внесення змін до чинного бюджетного законодавства, зокрема, до Бюджетного кодексу України. // The article deals with the problems of reforming the budget process in Ukraine at the local level. Based on the analysis of normative acts, which regulate the introduction of partisil budgets, emphasized the need to amend the current budget legislation, in particular, to the Budget Code of Ukraine.
Keywords: бюджетний процес; партисипаторне бюджетування; бюджет участі; budget process; partisil budgeting; budget of participation