Програмна система для організації збору коштів. Серверна частина для донорів та адміністраторів - Бойченко, М. Ю. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – програмна система із серверною та мобільною частинами для організації збору коштів на соціальні, екологічні й медичні ініціативи. Мета розробки – створити масштабовну та безпечну платформу, що забезпечує реєстрацію користувачів, ведення донорських профілів, автоматизовану розсилку сповіщень і адміністративний моніторинг активності. Метод реалізації – стек технологій .NET 8 (C#), Entity Framework Core, Identity, PostgreSQL, ASP.NET Core Web API, SignalR, Firebase Cloud Messaging, React Native, а також інтеграція з платіжними сервісами (Stripe/LiqPay). Архітектурний підхід – Clean Architecture із розподілом на шари Domain, Application, Infrastructure та Presentation. Результат розробки – серверне рішення, що дає змогу створювати ініціативи, збирати пожертви, автоматично надсилати email- і push-сповіщення підписникам, а також надає адміністраторам інструменти керування категоріями та моніторингу активності. Система підтримує автентифікацію через email і Google OAuth, верифікацію акаунтів, REST- та gRPC-API для зовнішніх сервісів і відповідає вимогам GDPR щодо захисту персональних даних.
Keywords: організація збору коштів; соціальні ініціативи; медичні ініціативи; екологічні ініціативи