Про один з підходів до медичного діагностування на основі нейромережевих технологіий - Узундай, М. Р.; Перова, І. Г. (2019)
Одною з найнеобхідніших сфер є медицина, де використовується можливість нейронних мереж мінімізувати відсоток помилок і досягти точності більшої за багатьох спеціалістів. За статистикою лікар діагностує інфаркт міокарда неправильно в 29% випадків, так як використовуючи звичайну діаграму неможливо визначити стовідсотково хвору людину. З цією задачею можуть чудово впоратися нейронні мережі, завдяки яким вдалося зменшити відсоток помилок у діагноз всього до 3%. Зараз ця технологія присутня в лікарських програмах більшості країн світу.
Keywords: медичні дані; он-лайн режим