Програмна система обліку доступу та робочого часу робітників підприємства - Бабій, В. Г. (My University, 2024)
Результатом роботи є програмний застосунок для автоматизації процесу обліку доступу та робочого часу працівників підприємства, виявлення спроб несанкціонованого доступу на об’єкти підприємства. Програмний застосунок дозволяє зберігати та відображати дані про працівників підприємства, їхні підрозділи, об’єкти підприємства, час реєстрації працівника на об’єкті підприємства під час входу чи виходу з нього. Також програма дозволяє проводити пошук та фільтрацію даних, отримувати статистику по відпрацьованому часу працівників, підтримує задачу автоматизації з імпорту даних про працівників.
Keywords: облік доступу; облік робочого часу; реляційна база даних; система керування базою даних; ado.net