Розробка сайти кафедри МСТ - Сухомлин, Д. С. (My University, 2022)
Метою даної бакалаврської роботи є розробка сайту кафедри МСТ Об'єктом дослідження є технологічний процес розробки сайту. У роботі розглянута технологія розробки веб-сайту, розроблений веб-сайт для кафедри МСТ. Обрано обгрунтований необхідне програмне забезпечення; Також виконано економічне обґрунтування проекту.
Keywords: прототип; сайт кафедри