Дослідження методів просування мобільних застосунків - Попов, І. К. (My University, 2024)
Об'єкт дослідження – мобільний застосунок. Мета роботи – розробка та просування мобільного застосунку для сканування трафіку у мережі. Розглянуті такі технології: Android, Java, Kotlin. Проведено тестування застосунку, проведений аналіз архітектури та оптимізації програми. Створено застосунок для моніторингу запитів і аналізу пакетів за допомогою Android Studio та Android ОС. Проаналізовано методи просування мобільних застосунків, та фактори що впливають на позиції програми. Досліджено базові інструменти моніторингу відвідуваності та збору статистики по мобільним застосункам. Створено план просування мобільного застосунку в Інтернеті.
Keywords: перехоплення пакетів; операційні відвідуваності; тестування мобільних застосунків