Праця як елемент ресурсного потенціалу аграрного підприємства - Степаненко, С. В. (CPN Publishing Group, 2022)
Розкрито місце праці в структурі ресурсного потенціалу суб’єктів агробізнесу. Показано взаємозв’язок між працею як фактором виробництва і макроекономічною категорією «людський капітал». Визначено особливості нагромадження людського капіталу в сільській місцевості, спричинені специфікою її інфраструктурного забезпечення, а також з огляду на закон зростання органічної будови капіталу.
Keywords: ресурсний потенціал; аграрне підприємство; людський капітал; фактори виробництва; органічна будова капіталу