Портативний пристрій для вимірювання діурезу - Скляр, О. І. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2010)
Винахід відноситься до галузі медицини. Може використовуватись в урології при функціональній діагностиці сечовивідної системи
Keywords: діурез, пристрій