Інтелектуальна комп’ютерна система планування завдань в командній роботі людей з БПЛА - Кірєєв, А. Ю. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка інтелектуальної комп’ютерної системи планування завдань у командній роботі з безпілотними літальними апаратами (БПЛА), яка включає алгоритми оптимізації завдань, координацію дій та інтеграцію даних з різних джерел для забезпечення ефективності виконання місій. У кваліфікаційній роботі запропонована архітектура поєднує симуляцію, навчання, управління завданнями та інтеграцію апаратних засобів, що забезпечує ефективне рішення для командної роботи БПЛА, розроблена система командної роботи безпілотних літальних апаратів (БПЛА), в якій інтегровано різні модулі, такі як коактивне проектування, планування завдань на основі агентів, глибоке навчання з підкріпленням та вибір дій зі змішаною ініціативою.
Keywords: агентна координація; небезпечне середовище; розподіл ресурсів; динамічне планування; БПЛА