Інноваційні методи навчання у вищій школі України - Бистрова, Ю. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2015)
У статті розглядаються інноваційні методи навчання, які використовуються у системі сучасного освітнього процесу. Визначаються характерні особливості засобів, форм і методів інноваційного навчання, розкривається специфіка їх використання в інтерактивному освітньому середовищі вишів України. // The article deals with innovative teaching methods used in the system of modern educational process. The characteristic features of means, forms and methods of innovation training are determined, the specifics of their use in the interactive educational environment of Ukrainians are revealed.
Keywords: вища школа України; інновації; методи навчання; освітні технології; освітній процес; тренінги; ділові ігри; електронне навчання; higher school of Ukraine; innovation; teaching methods; educational technologies; educational process; trainings; business games; e-learning