Застосування технології розпізнавання мови для удосконалення систем тестування на проникнення (Penetration Testing Tools) - Фатєєв, О. С. (ХНУРЕ, 2021)
Об’єкт дослідження – процеси та системи тестування на проникнення. Предмет дослідження – методи розпізнавання мови для вдосконалення систем тестування на проникнення (для обробки вхідних і вихідних даних). Мета роботи – визначення та обґрунтування впровадження в системи тестування на проникнення методів розпізнавання мови для підвищення швидкості процесів тестування. Методи дослідження – аналіз напрямків удосконалення взаємодії з інструментами для тестування на проникнення, моделювання засобів для застосування розпізнавання мовної інформації для взаємодії з інструментами для тестування на проникнення.
Keywords: HTTP; NMAP; SMT; FTP; SSH; PENTESTING; FIREWALL; MALWARE; CTF; LINUX; SMB; WINDOWS; TCP; UDP; REVERSE SHELL; шлюз; тестування на проникнення; розпізнавання мови