Дослідження особливостей навігації та інтерфейсу в системах віртуальної реальності - Колесникова, Т. А.; Рилова, В. С. (Українська академія друкарства, 2018)
Сьогодні розвиток технологій підійшов до тієї точки, коли системи віртуальної реальності (далі – VR) стали доступні не тільки обмеженій групі осіб через складність, вартість та недосконалості технології для використання її в комерційних цілях, але і для звичайних користувачів. VR-технології надають велику зону можливого розвитку для створення і надання різного медіа-контенту користувачеві.
Keywords: дослідження особливостей навігації; надання медіа-контенту