Інноваційні технології у виробництві картонного паковання: перспективи для підвищення екологічної стійкості - Мельниченко, С. О.; Золотухіна, К. І. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Сьогодні екологічні питання стають все більш актуальними, особливо у контексті проблеми паковання та відходів від нього.
Keywords: картон; стійкість