Гібридна модель створення журнальної продукції - Сушкова, А.; Вовк, О. (ХНЕУ, 2026)
Гібридні моделі створення журнальної продукції стають дедалі актуальнішими у сучасній медіаіндустрії, де традиційні підходи до виробництва контенту поєднуються із швидким розвитком технологій штучного інтелекту. Журнальні видання протягом базувалися на класичних редакційних практиках: редактори та журналісти формували концепцію номера, готували тексти та матеріали, а дизайнери опрацьовували візуальне оформлення.
Keywords: журнальні видання; журнал