Сутність та задачі економічної безпеки підприємства - Полозова, Т. В.; Стороженко, О. В. (Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, 2014)
Комплексне забезпечення економічної безпеки вимагає створення внутрішньої служби безпеки на підприємстві. Цей процес є доволі складним і потребує врахування всіх індивідуальних особливостей підприємства, а саме профілю виробничо-господарської діяльності, масштабів виробництва, чисельності персоналу, типу організаційної структури, особливостей зовнішнього середовища тощо.
Keywords: економічна безпека підприємства; задачі економічної безпеки; мета економічної безпеки; забезпечення економічної безпеки