Метод самовідновлення високомобільної комп'ютерної мережі на базі рою БПЛА - Афанасьєва, А. М. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є проведення досліджень з метою розробки та вдосконалення методів самовідновлення високомобільної комп'ютерної мережі на базі рою БПЛА. У рамках дослідження необхідно розглянути основні аспекти побудови високомобільних мереж, використання БПЛА для вирішення цієї задачі, методи побудови та налагодження мережі на базі рою БПЛА, а також різні топології мережі, які можуть бути використані для рою БПЛА. У ході виконання кваліфікаційної роботи буде розроблений спеціальний застосунок для моделювання та тестування роботи високомобільної мережі на базі рою БПЛА. Цей додаток буде використовуватися для попереднього моделювання та аналізу роботи мережі перед початком її реальної побудови та експлуатації. За допомогою цього застосунку будуть відтворені різні сценарії та ситуації, що можуть виникати у реальних умовах, що дозволить оцінити продуктивність, надійність та ефективність мережі на базі рою БПЛА.
Self-Recovery Method for Highly Mobile Computer Network Using the UAV Swarm
Keywords: високомобільна комп'ютерна мережа; безпілотний літальний апарат; метод самовідновлення